Gezichtsbehandelingen

Natuurlijke Verzorging

Door allerlei factoren van buitenaf en binnenuit, zoals het milieu, alcohol, nicotine, bepaalde voeding, medicamenten, UV-straling en airconditioning, wordt er schade aan je huid toegebracht. De huid kan deze schade tot op zekere hoogte zelf reguleren, maar zal toch behoefte krijgen aan speciale verzorging.

Bij Kimya Asili kun je terecht voor deze speciale gezichtsverzorging, waarbij alle behandelingen gegeven worden met de biologische productlijn Esse, een volledig natuurlijke en dierproefvrije lijn, vrij van synthetische en chemische stoffen.

Indien je met regelmaat een bezoek brengt aan onze schoonheidssalon, zult je zeker resultaat gaan zien in de vorm van een gezondere, frissere en schonere huid met minder rimpelvorming. Wil je duurzaam resultaat bereiken, dan is het uiteraard wel van belang je huid thuis niet te verwaarlozen en onze producten ook voor thuis gebruik aan te schaffen.

Gezichtsbehandelingen - Basis

Normale behandelingen

Je huid verdient een goede verzorging met eerlijke producten. Ervaar zelf tijdens een gezichtsbehandeling de natuurlijke en biologische huidverzorging van Esse organic skincare, een volledig natuurlijke en dierproefvrije lijn, vrij van synthetische en chemische stoffen.

Toon meer...
Gezichtsbehandelingen - Omega

Intensieve behandelingen

Kan je huid een flinke boost gebruiken dan is de intensieve behandeling een goede keus. Deze behandelingen worden uitgevoerd met de zeer intensieve werkstoffen van omega essentiële vetzuren. Hierbij maken we gebruik van een speciaal omega masker, oogmasker en een omega dag- en nachtcrème.

Toon meer...

Onze gezichtsbehandelingen

Iedere behandeling bestaat bij Kimya Asili minimaal uit de volgende onderdelen:

Persoonlijke huidanalyse: Om de behandeling en bijpassend advies geheel af te kunnen stemmen op je huid, krijg je bij een eerste gezichtsbehandeling een huidanalyse. Natuurlijk blijven we iedere behandeling goed naar je huid kijken om het advies en de behandeling zo nodig bij te stellen.

Reiniging: We gebruiken een milde, maar diepe reiniging om afgestorven huidcelletjes, talg- en zweetresten en eventuele make-up van de huid te verwijderen zonder deze uit te drogen.

Peeling: De peeling polijst zachtjes het huidoppervlak, terwijl het onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. De bloedcirculatie wordt verbeterd en de huid wordt ontvankelijk voor verdere producten. Omdat onze peelings ook volop voedende ingrediënten bevatten, laten we deze 5 minuten inwerken onder stoom.

Verwijderen van onzuiverheden: Hieronder verstaan we het weghalen van meeëters en gerstekorrels. Dit weghalen kan een wat pijnlijk onderdeel zijn van de gezichtsbehandeling, maar is voor een optimale huidverzorging wel van belang.

Masker: Een masker is een extra verzorging voor je huid en afhankelijk van het soort masker heeft het bijvoorbeeld een reinigende, verzorgende of verzachtende werking. Afhankelijk van je huidtype en de soort behandeling wordt een keuze gemaakt voor een bepaald masker.

Oog- en lip crème: Voor de huid rondom de ogen en lippen hebben we een speciale crème. Dit omdat deze huid sneller verouderd vanwege het voortdurend in beweging zijn (knipperen van de ogen, lachen) en het feit dat deze huid veel dunner en vaak ook droger is dan de rest van het gezicht.

Gezichtscrème: Om de huid optimaal te verzorgen wordt de behandeling afgesloten met een gezichtscrème aangepast aan jouw huidtype. Al onze crèmes zitten boordevol voedende ingrediënten en anti-oxidanten om de huid te beschermen tegen schade van buitenaf. Tevens bieden de crèmes een natuurlijke bescherming tegen de zon, vergelijkbaar met UV factor 5.