Salon

Kimya Asili

muur met kubussen en Esse poster

Bent u op zoek naar gerichte huidverzorging en huidverbetering met hoogwaardige biologische producten in een ontspannen omgeving, dan bent u bij onze schoonheidssalon aan het juiste adres. Iedereen is welkom, man of vrouw, jong of oud, voor iedereen is er een geschikte behandeling met persoonlijke aandacht en advies.

Buiten het geven van gezichtsbehandelingen, epileren met een touwtje en suikerontharing, kunt u in onze salon ook terecht voor diverse lichaamsbehandelingen. Op de 'menukaart' staan o.a. ontspanningsmassages, zwangerschapsmassage, lichaamspakkingen en de Spa Hammam massage.

behandelstoel

Rust en de natuur zijn twee kernpunten van Kimya Asili Beauty & Wellness en dat is ook precies wat Kimya Asili in het Swahili betekent. Naast de Afrikaanse naam heb ik in het Zuid- Afrikaanse merk Esse een sterke bondgenoot gevonden. Esse is een ethisch verantwoord merk dat zich richt op mensen die effectieve, gezonde en natuurlijke producten willen die hun huid net zo veel beschermen als het milieu.

Graag lichten we hieronder nog wat punten toe die fijn zijn om te weten vóór u een bezoek brengt aan onze schoonheidssalon.

Rust

salon impressie

Rust is een belangrijk uitgangspunt in onze salon. Daarom worden alle behandelingen met ruime tussentijd ingepland, zodat u er zeker van kunt zijn dat u alle aandacht krijgt en alle vragen kunt stellen die u wilt.

Tevens staat tijdens behandelingen de telefoon uit en voicemail aan, zodat we niet gestoord worden en in alle rust kunnen werken. Mocht u bellen voor een afspraak of meer informatie, laat alstublieft uw naam en telefoonnummer achter, dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

ontvangstruimte

Intake

Bij een eerste bezoek aan onze schoonheidssalon moet u altijd wat extra tijd uittrekken. We beginnen dan met een korte intake, waarbij enkele gegevens genoteerd worden en we uw persoonlijke wensen en verwachtingen door kunnen nemen. Tevens krijgt u bij een eerste gezichtsbehandeling een goede huidanalyse, zodat de behandeling en bijpassend advies geheel afgestemd kunnen worden op uw huidtype.

Afzeggen of verzetten behandeling

Alle behandelingen vinden op afspraak plaats en vragen om een nauwkeurige planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, dan vragen wij u vriendelijk minimaal 24 uur van tevoren uw afspraak te verzetten of af te zeggen. Bij niet tijdig annuleren zijn we helaas genoodzaakt om de geplande behandeling in rekening te brengen.

Betalings mogelijkheden

U kunt bij ons zowel contant als met pin betalen, maar onze voorkeur gaat uit naar het laatste. Zelfs voor een klein bedrag, pinnen mag!

Cadeaubonnen

Wij verkopen ook cadeaubonnen van Kimya Asili Beauty & Wellness voor ieder gewenst bedrag of een behandeling. Op deze manier kunt u iemand eens verrassen met een origineel cadeau of de cadeaubon op uw eigen verlanglijstje plaatsen.

Fair Trade

producten in kubus

Zoals u mag verwachten van een salon met een Fair Trade productlijn, schenken we natuurlijk Fair Trade koffie en thee. En niet alleen dat, maar zelfs onze geldzaken hebben we duurzaam geregeld, namelijk bij de Triodos Bank, één van de duurzaamste banken ter wereld.

En tot slot...

Heeft u nog vragen na het lezen van deze website, neem gerust contact met ons op.

We hopen u snel te mogen begroeten!

Saskia