Beauty

Natuurlijke Verzorging

Beauty betekent schoonheid, maar wat is schoonheid eigenlijk? Een eenduidige definitie van schoonheid is er niet, zoveel mensen, zoveel meningen. Meestal denken we aan iets dat er erg mooi uit ziet. Mooie bloemen, bomen, dieren, omgevingen en in het geval van uiterlijke verzorging aan een mooie, maar vooral gezonde huid.

Bij Kimya Asili Beauty & Wellness draait alles om de biologische huidverzorging, waarbij de kracht en schoonheid van de natuur ingezet worden, om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Onze huid heeft veel te verduren door allerlei invloeden van buitenaf. Daarom is het geen overbodige luxe om met regelmaat een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon te ondergaan. U kunt bij Kimya Asili terecht voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen gegeven met onze biologische productlijn Esse.

Toon meer...
Suikerontharing

Sugaring

Naast een goede gezichtsverzorging is het ook belangrijk dat u zich prettig voelt in uw lichaam. Het hebben van overtollig of donker lichaamshaar kan voor velen, met name in de zomer, een probleem zijn. Bij Kimya Asili verwijderen we deze lichaamsbeharing door middel van een natuurlijke suikerpasta.

Toon meer...
Aanvullende behandelingen

Aanvullende behandelingen

Naast de gezichtsbehandelingen en suikerontharing van het lichaam hebben we ook diverse aanvullende behandelingen. Zo kunt u in onze schoonheidssalon terecht voor het epileren met een touwtje en het verven van wimpers en wenkbrauwen. De aanvullende behandelingen kunt u zowel los als in combinatie met een gezichtsbehandeling boeken.

Toon meer...