Aanvullende behandelingen

Aandacht voor details

Naast de gezichtsbehandelingen en suikerontharing van het lichaam kun je bij ons ook terecht voor verschillende aanvullende behandelingen. Zo kun je je gezicht laten epileren met een touwtje of suiker en de wenkbrauwen laten modelleren, waarbij we een combinatie gebruiken van het touwtje en een pincet. Ook voor het verven van wimpers en wenkbrauwen ben je bij ons aan het juiste adres.

Aanvullende gezichtsbehandeling - epileren met touwtje

Ontharen van het gezicht Toon meer...

Bij Kimya Asili Beauty & Wellness wordt geëpileerd met een touwtje. Deze manier van gezichtsontharing is een hele oude traditie uit Arabische landen, maar ook in Nederland wordt deze touwtjes methode steeds bekender en populairder. Het ontharen met een touwtje is geschikt voor elke huid, ook voor mensen met een dunne of gevoelige huid. De eerste keer zal de huid even moeten wennen aan het uittrekken van de haartjes met een touwtje, maar de daarop volgende behandelingen worden over het algemeen alleen maar pijnlozer.

Het epileren met touwtje heeft diverse voordelen. Zo worden alle haartjes op het te behandelen gebied compleet met haarwortel verwijderd, dus ook de donshaartjes. Doordat je het haarzakje beschadigd, zullen de haartjes steeds zwakker en zachter terug komen. Buiten het verwijderen van de haartjes in het gelaat, is de touwtjes methode ook een goede stimulerende massage voor je gezicht. Het prikkelt de huid en zenuwen waardoor de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Ook is het een zeer hygiënische manier van behandelen doordat de handen het te ontharen gebied niet aanraken.

epileren wenkbrauwen € 15,00
wenkbrauwen en bovenlip € 19,50
bovenlip of kin € 8,50
bovenlip en kin € 12,50
bovenlip, kin en wenkbrauwen € 24,00
hele gelaat zonder wenkbrauwen € 19,50
hele gelaat met wenkbrauwen € 30,00
Schoonheidsbehandeling - wimpers verven

Verven van de wimpers Toon meer...

Zijn uw wimpers erg licht van kleur of heeft u geen zin of tijd om iedere dag opnieuw mascara aan te brengen, dan is het verven van de wimpers misschien iets voor u. Hiermee kunt u op een eenvoudige manier meer uitdrukking aan uw gezicht geven. Er is keuze uit diverse kleuren en de wimpers blijven na het verven zeker enkele weken mooi van kleur. Houd er rekening mee dat met het verven van wimpers géén extra lengte of volume verkregen wordt, zoals dit met een mascara wel het geval is.

Verven van wimpers € 13,50
Verven van wimpers en wenkbrauwen € 21,00
Schoonheidsbehandling - wenkbrauwen verven

Verven van de wenkbrauwen Toon meer...

Wenkbrauwen zijn niet alleen nuttige streepjes haar die voorkomen dat er zweetdruppels en viezigheid in onze ogen komt, ze geven ook uitdrukking aan het gezicht. Laat u uw wenkbrauw verven in een mooie kleur die past bij uw haarkleur en teint van het gezicht, dan krijgt u hiermee een sprekende gezichtsuitdrukking.

Er is keuze uit diverse kleuren en de wenkbrauwen blijven na het verven zeker enkele weken mooi van kleur.

Verven van wenkbrauwen € 11,50
Verven van wimpers en wenkbrauwen € 21,00