Intensieve behandelingen

Ultieme Verzorging

Als je huid toe is aan extra voeding en verzorging kies dan voor één van de intensieve behandelingen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een dubbele reininging, zowel met gel als met crème, uitgevoerd met reinigingspads voor extra stimulering van de doorbloeding. Ook krijg je een intensieve peeling, oog- en gezichtsmasker en een extra serum. Dit alles volledig afgestemd op jouw huid.

Bij de Esse behandlingen staan omega oliën centraal. Dit zijn essentiële vetzuren die de huid gezond houden. Ze vertragen trans-epidermaal vochtverlies (verlies van vocht uit de huid door verdamping) en dragen ertoe bij dat het water in de huid vastgehouden wordt. De omega essentiële vetzuren stimuleren hierdoor een optimale huidvochtbalans en bevorderen tevens de celvernieuwing, waardoor rimpelvorming vermindert en de elasticiteit van de huid behouden blijft. Daarnaast werken de omega essentiële vetzuren uv- en ontstekingsremmend.

Esse betrekt haar omega essentiële vetzuren uit tal van planten. Zo wordt er gebruik gemaakt van een omega-olie mix (omega 3,6 en 9) die gewonnen wordt uit biologische cranberry’s (veenbessen), vlas/lijnzaad, teunisbloem en zonnebloem.

gezichtsbehandeling - vapazone

Intensieve reiningings behandeling Toon meer...

Deze intensieve reinigingsbehandeling bestaat uit een reiniging, peeling, stomen, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en afsluitend een verzorgende oog- en gezichtscrème.

SPΛ - 40-50 minuten€ 54,50
Esse - 40-50 minuten€ 62,00
gezichtsbehandeling - compres doeken

Intensieve complete behandeling Toon meer...

Deze complete behandeling bestaat uit het epileren van de wenkbrauwen, een reiniging, gevolgd door een intensieve peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een gezicht-, hals- en decolleté massage, een oogmasker, een omega masker, een serum en afsluitend een speciale omega gezichtscrème.

SPΛ - 80-90 minuten€ 78,50
Esse - 80-90 minuten€ 86,00