Normale behandelingen

Verwen je huid

Ervaar in onze salon hoe het is om met de hoogwaardige producten van Esse organic skincare of SalonnePro te worden behandeld. In combinatie met onze aandacht voor jou als persoon en de ontspannen sfeer is je bezoek aan de salon een speciale belevenis.

Natuurlijk bieden we je verschillende keuzes aan zodat er altijd een geschikte behandeling voor je bij zit. En heb je het idee dat je huid extra verzorging kan gebruiken, kijk dan eens bij onze intensieve behandelingen.

gezichtsbehandeling - reinigen

Jeugdbehandeling Toon meer...

per 10 minuten € 11,00
gezichtsbehandeling - exfoliator bij de man

Uitgebreide behandeling Toon meer...

Bij deze behandeling kunt u kiezen uit het epileren van uw wenkbrauwen of een massage van gezicht, hals en decolleté. Verder bestaat deze behandeling uit een reiniging, peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en afsluitend een verzorgende oog- en gezichtscrème.

SPΛ - 60-70 minuten€ 53.50
Esse - 60-70 minuten€ 58,50
gezichtsbehandeling - gezichtsmasker

Complete behandeling Toon meer...

Zoals de naam al zegt, is deze behandeling compleet en bestaat uit het epileren van de wenkbrauwen, een reiniging, peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een gezicht-, hals- en decolleté massage, een masker en afsluitend een verzorgende oog- en gezichtscrème.

SPΛ - 80-90 minuten€ 62,50
Esse - 80-90 minuten€ 67,50