Intensieve behandelingen

Ultieme Verzorging

Omega oliën zijn essentiële vetzuren die de huid gezond houden. Ze vertragen trans-epidermaal vochtverlies (verlies van vocht uit de huid door verdamping) en dragen ertoe bij dat het water in de huid vastgehouden wordt. De omega essentiële vetzuren stimuleren hierdoor een optimale huidvochtbalans en bevorderen tevens de celvernieuwing, waardoor rimpelvorming vermindert en de elasticiteit van de huid behouden blijft. Daarnaast werken de omega essentiële vetzuren uv- en ontstekingsremmend.

Esse betrekt haar omega essentiële vetzuren uit tal van planten. Zo wordt er gebruik gemaakt van een omega-olie mix (omega 3,6 en 9) die gewonnen wordt uit biologische cranberry’s (veenbessen), vlas/lijnzaad, teunisbloem en zonnebloem.

Een omega behandeling is geschikt voor ieder huidtype. Voor een droge en/of rijpere huid is de omega behandeling zeker aan te raden.

gezichtsbehandeling - vapazone

Intensieve uitgebreide behandeling Toon meer...

Bij deze behandeling kunt u kiezen uit het epileren van uw wenkbrauwen of een massage van gezicht, hals en decolleté. Verder bestaat de behandeling uit een reiniging, gevolgd door een intensieve peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een oogmasker, een omega masker, een serum en afsluitend een speciale omega gezichtscrème die je mee naar huis krijgt om het resultaat verder voort te zetten.

SPΛ - 60-70 minuten€ 63,50
Esse - 60-70 minuten€ 68,50
gezichtsbehandeling - compres doeken

Intensieve complete behandeling Toon meer...

Deze complete behandeling bestaat uit het epileren van de wenkbrauwen, een reiniging, gevolgd door een intensieve peeling, het verwijderen van onzuiverheden, een gezicht-, hals- en decolleté massage, een oogmasker, een omega masker, een serum en afsluitend een speciale omega gezichtscrème die je mee naar huis krijgt om het resultaat verder voort te zetten.

SPΛ - 80-90 minuten€ 72,50
Esse - 80-90 minuten€ 77,50