Lovea

Lovea

Bescherming tegen de zon

De van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO bestaat uit natuurlijke, minerale producten ter bescherming tegen UV- straling. De lijn staat garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

100% minerale zonnefilters op basis van titaniumdioxide beschermen de huid optimaal tegen UVA- en UVB- straling. De waterbestendige samenstellingen laten zich gemakkelijk verdelen over de huid en trekken dankzij hun lichtgewicht textuur snel in, zonder een vettig laagje achter te laten.

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn vrij van parabenen, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

Sun Spray SPF 15, 125 ml€ 14,99
Sun Spray SPF 30, 125 ml€ 16,99
Deze hydraterende en beschermende zonnesprays zijn geschikt voor zowel het lichaam als gezicht. De formules bevatten, naast Tahitiaanse Monoï- olie, arganolie, kokosolie en vitamine E.
Sun Spray Kids SPF 50, 100 ml€ 18,99
De tere huid van kinderen vraagt om een hoge UV- bescherming. LOVEA BIO Spray Kids met SPF 50 is voorzien van een vrolijk Disney design.
Facial Sun cream SPF 50, 50 ml€ 16,99
Deze creme is speciaal ontwikkeld voor een hoge bescherming van de gezichtshuid in de zon. Doseren is eenvoudig met het handige pompje. Ideaal voor zowel de zomer als de wintersport.