Africa Organics

Africa Organics

Haar en lichaam

Bij Kimya Asili kunt u ook terecht voor de biologische haar- en lichaamsverzorgingslijn van Africa Organics. De enorme plantaardige diversiteit van Afrika wordt gebruikt in de Africa Organics lijn om zijn krachtige ingrediënten. Zo worden Afrikaanse extracten gebruikt van onder andere mongongo, baobab, kalahari meloen en marula om de huid en het haar te verzorgen en beschermen.

De belangrijkste waarden van de Africa Organics producten voor u op een rijtje:

  • 100% natuurlijk
  • Ecocert gecertificeert
  • Biologische ingrediënten
  • Biologisch afbreekbaar
  • Vrij van conserveermiddelen
  • pH gebalanceerd
  • Dierproefvrij
  • Fair Trade
  • Geschikt voor veganisten

De lijn bestaat uit de volgende producten:

LichaamsverzorgingToon meer...

Een frisse, natuurlijke body wash geschikt voor de meest gevoelige huid. Aloë vera verzacht de huid en kalahari meloen helpt om de huid diep, maar toch zacht te reinigen.

Een lichte, niet vette body lotion, die van nature langdurige hydratatie geeft aan het lichaam. Kalahari meloen voedt de huid en vult het verloren vocht weer aan. De huid blijft zacht, glad, stralend en gezond achter.

Kalahari Meloen Body Wash 210 ml€ 9,50
Baobab Clay Wash 210 ml€ 9,50
Marula Shower Gel 210 ml€ 9,50
Kalahari Meloen Body Lotion 200 ml€ 9,50

Normaal haarToon meer...

Een unieke shampoo geschikt voor de meest gevoelige huid en haren. Het hoge gehalte aan anti-oxidanten in Marula helpt om het haar te versterken, terwijl het hydraterende vermogen van de olie helpt om breuk te voorkomen.

Marula conditioner hydrateert het haar zonder het te verzwaren. Het haar krijgt een gezonde glans en bij regelmatig gebruik wordt het haar gezonder en beter beheersbaar.

Marula shampoo 210 ml€ 9,50
Marula conditioner 200 ml€ 9,50

Droog en beschadigd haarToon meer...

Een zachte shampoo die helpt om de conditie van vermoeid haar te verbeteren en bij continu gebruik droog en beschadigd haar herstelt.

Het hoge vetgehalte van Baobab in de conditioner wordt snel geabsorbeerd om diep te voeden en de essentiële voedingsstoffen aan te vullen. Voortdurende blootstelling aan baobab poeder en rooibos herstelt en versterkt het haar.

De intensieve formulering van de treatment oil helpt droog, broos en chemisch behandeld haar te versterken. Masseer in het haar en de hoofdhuid als intensieve behandeling of breng een kleine hoeveelheid op droog haar aan om te stylen waardoor het haar zacht en glad aanvoelt.

Baobab shampoo 210 ml€ 9,50
Baobab conditioner 200 ml€ 9,50
Baobab hair treatment oil 50 ml€ 16,25

Gekleurd haarToon meer...

Deze natuurlijke beschermende shampoo reinigt het haar terwijl het de levendige kleur en glans van het haar onderhoud en de levensduur van de kleur verlengt.

Deze conditioner verrijkt met mongongo, jojoba en kokosolie, geeft intense voeding en beschermd gekleurd en behandeld haar. Het onderhoudt de levendigheid van de haarkleur en maakt het haar glanzend en zijdezacht.

Mongongo shampoo 210 ml€ 9,50
Mongongo conditioner 200 ml€ 9,50

Cadeau- en reisverpakkingen

Cadeau/reisverpakking van Africa Organics€ 11,00
Leuke cadeau/reis verpakking van Africa Organics met daarin 40 ml marula shampoo, marula conditioner, kalahari melon douche gel en kalahari melon body lotion.
Kalahari Melon Cadeaubox€ 13,00
Leuke cadeau verpakking met 210 ml body wash en 40 ml body lotion.